El coronavirus ha provocat que les operacions caiguin i que calgui una reorganització de l’aeroport. 

Ahir dijous la Terminal 2 de l’aeroport del Prat va tancar les seves instal·lacions arran de la crisi del coronavirus que ha provocat una caiguda sense precedents de les operacions. L’últim vol va aterrar-hi ahir a les sis de la tarda. Des d’aquella hora totes les operacions s’han concentrat a la T1.

José Luis Ábalos, ministre ministre de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, va anunciar la nova mesura en una roda de premsa. AENA ha ajornat sis mesos el pagament de les tarifes d’estacionament dels avions per alleujar la càrrega que suporten per la caiguda de la demanda.

Des d’avui, els que es vegin obligats a viatjar, embarcaran per les portes de les zones A i D. La facturació de totes les companyies estàra situada als taulells de la planta 3. Tots els passatgers accedirant a les portes d’embarcament pels controls de seguretat de la mateixa planta. La recollida d’equipatges es concentrarà a la zona central de la T1. Quedara un únic punt de restauració obert durant 24 hores així com els serveis bancaris, farmacèutics i els estancs, que regularan l’horari.

.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here