El poliesportiu municipal es prepara per acollir fins a un centenar de llits per atendre pacients lleus del centre hospitalari de la ciutat. Dos hotels del municipi, també a disposició de l’hospital

L’Ajuntament de Sant Joan Despí ha posat a disposició de l’Hospital Moisès Broggi el poli- esportiu municipal Francesc Calvet com a hospital de campanya per acollir pacients lleus davant la situació d’emergència provocada pel coronavirus Covid 19.

Aquest divendres al matí han començat els treballs d’adequació d’aquest equipament com a hospital de campanya, que podrà tenir fins a un centenar de llits per atendre pacients lleus del centre sanitari. Personal municipal col·labora en les tasques d’habilitació de l’espai, de forma coordinada amb l’hospital de Sant Joan Despí, que supervisa la instal·lació per tal de complir amb les mesures de seguretat i distància entre llits. L’hospital de campanya s’està preparant per entrar en servei la propera setmana, en cas que sigui necessari.

D’altra banda, també des d’avui divendres l’hotel Hesperia de Sant Joan Despí acull malalts lleus per poder alliberar espais a l’hospital de Sant Joan Despí i, en el mateix sentit, la Di- putació de Barcelona realitza gestions per contractar a l’hotel Novotel de Sant Joan Despí habitacions destinades als professionals sanitaris del Moisès Broggi per a que hi puguin descansar i pernoctar en aquest hotel, situat a tocar de l’hospital.

Font: Ajuntament Sant Joan Despí

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here