Son l’Hotel Flora Parc de Castelldefels i el Salles Hotel Ciutat del Prat de Llobregat. Malgrat estar tancats al públic, els transportistes de mercaderies podran fer ús dels serveis de restauració o lavabo dels hotels, encara que no s’hi allotgin

El govern de l’Estat va decretat l’obertura de 17 hotels catalans, que durant l’estat d’alarma estan autoritzats a obrir les seves portes per atendre els treballadors dels serveis essencials -com per exemple transportistes de mercaderies, sanitaris o policies- tot i que romanen tancats al públic.

Així ho va publicar en una ordre el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana en el BOE. Alguns dels establiments desconeixien haver estat inclosos en la disposició original del BOE el passat 25 de març i d’altres ja acollien normalment treballadors i treballadores d’organismes públics estatals com Renfe i Adif. En el nou llistat, s’hi va afegir un hotel a Tarragona i dos a les comarques gironines, a més d’un a Puigcerdà, entre d’altres.

Els hotels que es mantenen a la llista dels 17 establiments que oberts són l’Atenea i NH Sants de Barcelona, l’Hotel Flora Parc de Castelldefels, el Salles Hotel Ciutat del Prat de Llobregat, El Travé de Figueres i l’Hotel Nacional de La Jonquera i s’hi incorporen el Ronda Lesseps, SB Zero, Generator, Continental Palacete i Hotel Torres de la capital catalana; l’Hotel Europa de Girona i l’Hotel Palau Girona de Sant Julià de Ramis; els apartaments Los Peces de Salou; l’hotel Terminus de Puigcerdà i els hotels SB Ciutat de Tarragona i SB Corona de Tortosa.

Per la seva banda, les comarques de Lleida segueixen sense tenir cap establiment disponible per al col·lectiu de treballadors i treballadores essencials.

Els transportistes de mercaderies podran fer ús dels serveis de restauració o lavabo dels hotels, encara que no s’hi allotgin, segons l’ordre ministerial, que seguirà vigent fins a la finalització de l’estat d’alarma o fins que “hi hagi circumstàncies” que justifiquin una de nova. L’ordre també emplaça els establiments a prendre les mesures necessàries per evitar més contagis del coronavirus.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here