Aquesta setmana continuem amb la iniciativa que des del Cornellà Creació Fòrum vam posar en marxa el passat divendres, sota el paraigües del hashtag#CCFdesdecasa. Molts dels conferenciants que formen part de la família del CCF ens estan enviant consells, recomanacions, reflexions i ànims davant els moments d’incertesa que vivim i que afecta a tots els àmbits de la nostra societat. Són gravacions fetes per ells mateixos, confinats també als seus domicilis amb paraules que adrecen als seguidors del Cornellà Creació i a la ciutadania en general. Publicarem els missatges que ens enviïn els nostres conferenciants, un per dia, cada dilluns, dimecres i divendres del mes d’abril.

Manel Fuentes va ser el primer en inaugurar la iniciativa. Avui dilluns, 6 d’abril, és el torn del publicista Lluís Bassat. El proper dimecres, 8 d’abril, serà l’executiva i experta en el món dels negocis, Bisila Bokoko qui s’adreçarà als nostres seguidors. I per acabar la setmana, les paraules del periodista i escriptor, Kepa Aulestia, les podrem escolar divendres, 10 d’abril. Una manera de sentir-nos a prop de la ciutadania, convidant-los a obrir un espai de reflexió, diàleg i debat cadascú a casa nostra, aquests dies de confinament com a mesura preventiva per aturar l’expansió del Covid-19.

Recordem també que a través de www.cornellacreacio.cat es pot tornar a veure totes les conferències programades des de 2009 fins el darrer acte el passat 6 de març. Ponències protagonitzades per persones cabdals que estan en la primera línia de l’economia, el món de l’empresa, la cultura, la política, la comunicació, etc.

Respecte l’agenda del CCF prevista al llarg d’aquest 2020, inicialment l’aturada de l’activitat afecta a l’acte que estava previst pel proper 8 de maig protagonitzat per la periodista experta en tecnologia, Marta Peirano, un esdeveniment que s’ha posposat per la propera tardor, pendent de concretar la data. En principi, el proper acte serà el 19 de juny a les 9h al WTC Almeda Park en el qual participarà l’ex directiu d’Amazon i Global Chief Digital Officer Estrella Galicia, Juan José Delgado.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here