La consellera de Salut, Alba Vergés, descarta ara com ara que l’hospital de campanya de Sant Andreu de la Barca. “No ens sembla que compleixi les necessitats que té avui el sistema de salut en un municipi com Sant Andreu de la Barca”, va resoldre en una roda de premsa quan se li va preguntar perquè no havia entrat en funcionament l’equipament muntat al poliesportiu municipal.

Es tracta d’un hospital de campanya amb 140 llits que el consistori ha posat al servei del Departament de Salut perquè el pugui fer servir quan li convingui en l’actual crisi sanitparia.

Vergés va afirmar que és “molt important treballar les coses abans, bé i segons les necessitats del sistema” i que aquest no ha estat el cas d'”inici” de Sant Andreu de la Barca. “Demanarem l’ajuda de les administracions per construir junts nous espais, i no al revés”, va indicar.

La consellera va recordar que han obert equipaments com poliesportius i hotels per reforçar el sistema sanitari davant de la pandèmia de coronavirus en ciutats com Barcelona i Sabadell, després que els municipis hagin posat a disposició de Salut els espais.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here