El servei demana a la població que aporti documents com ara fotos, vídeos o dibuixos que testimoniïn la solidaritat veïnal i de col·lectius que estan col·laborant per fer front a la COVID-19

L’Arxiu Municipal de Sant Andreu de la Barca ha demanat la col·laboració de la ciutadania per ajudar a conservar i documentar el moment històric que vivim com a conseqüència de la crisi sanitària derivada de la pandèmia provocada pel coronavirus.

Per aquest motiu, el servei municipal ha fet una crida ciutadana perquè facin arribar documents que testimoniïn la solidaritat dels veïns i veïnes així com de col·lectius que col·laboren per fer front a la pandèmia a la ciutat.

Es poden enviar fotografies, vídeos, cartells, dibuixos, diaris de confinament en suport paper o en digital que expliquin la situació que s’està vivint a Sant Andreu de la Barca.

L’objectiu de la iniciativa es contribuir a preservar un material que i uns objectes que contribuiran a contextualitzar la història de la nostra ciutat a les futures generacions.

Testimonis de les iniciatives sorgides per confeccionar material de protecció, les xarxes ciutadanes d’ajuda a les persones més vulnerables, els vídeos dels carrers buits i dels balcons al vespre, cartells de comerços i botigues explicant el tancament són algunes de les imatges que es volen preservar.

Els arxius digitals es poden enviar al correu arxiu@sabarca.catindicant-ne l’autor, la data i identificant-ne el lloc.

Font: Aj. Sant Andreu

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here