Els batlles dels municipis de Martorell, Sant Andreu de la Barca, Sant Esteve Sesrovires, Abrera i Esparreguera han participat conjuntament en l’aplaudiment de les vuit del vespre. Tots ells s’han reunit a les portes de l’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell en un acte d’agraïment als sanitaris.

A més a més dels alcaldes, també s’han sumat a la convocatòria els voluntaris de Protecció Civil de Martorell, els Bombers i la Policia Local dels diferents municipis, així com els veïns i veïnes del barri de Buenos Aires des dels seus balcons i finestres. Tot plegat ha estat una manera emotiva de reconèixer la feina feta per tots els treballadors essencials.

El personal sanitari, per altra banda, ha respost des de les escales de l’Hospital de Martorell amb una pancarta que deia “Vuestro apoyo nos da fuerza. Gracias”. L’alcalde Xavier Fonollosa ha destacat que “tots ells i elles són persones que necessiten del nostre suport diari. Fem-los-hi saber que ens tenen al seu costat en aquesta lluita diària, que és la de tots i totes”. A més a més, ha volgut agrair el seu esforç i el seu compromís amb la salut de les persones.

Fonollosa també ha volgut posar en relleu que “cal un esforç més per superar aquesta crisi i deixar enrere el confinament. Fem-ho per tots i totes, però, especialment, pel personal sanitari que cada dia es deixa la pell per protegir-nos i contenir aquesta maleïda epidèmia”.

Font: Ajuntament de Martorell

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here