L’Auditori de Cornellà vol seguir apropant la cultura a la població cornellanenca tot i l’estat d’alarma sanitària per la COVID-19 i ha engegat la campanya #LAuditoridesdecasa. L’Auditori penjarà tots els divendres diferents obres de teatre, ficcions televisives basades en produccions teatrals o peces de theater-movies. Aquests arxius estaran disponibles en els canals de comunicació de l’Auditori, com la web i les xarxes socials.

La primera proposta de #LAuditoridesdecasa va ser el passat 10 d’abril amb ‘Magnètica Management‘, un homenatge al món del circ i a la figura del pallasso des de la tendresa, la sensibilitat i la musicalitat. És un espectacle en català per a tota la família amb Jordi Martínez, Joan Arqué, Roger Julià i Mauro Paganini com a intèrprets.

El divendres 17 d’abril es penjarà l’enllaç de la pel·lícula d’Abel Folk i Joan Riedweg, ‘Desclassificats‘, basada en l’obra homònima que Pere Riera va escriure i dirigir el 2011. El 24 d’abril continuarà la programació especial de L’Auditori amb‘Adossats‘, de Ramon Madaula amb la participació també de Rosa Renom, Jordi Bosch, Camilo García, Marieta Sánchez i Guillem Balart, una obra de teatre que també es va representar amb èxit a L’Auditori de Cornellà.

El Coronavirus ha suposat l’anul·lació d’espectacles de la programació de L’Auditori de Cornellà com Xiula, Cobertura, Viejo amigo Cicerón, els musicals Annie i Jekyll&Hyde i BVocal previstos per a aquesta primevera. També s’ha reprogramat l’actuació de Farruquito per al proper 31 d’octubre, l’obra ‘Quina feinada’ que tindrà lloc el 6 de novembre i ‘El pare de la núvia’ que s’ha programat per al 29 de novembre.

L’Auditori de Cornellà continua treballant en la propera temporada que veurà la llum a partir del mes de setembre amb una vintena d’espectacles sota el paraigua del lema “Tornarà la il·lusió“. Manu Guix, Miki Nuñez, Blaumut, Mecano, Sole Giménez o El Lago de los Cisnes seran algunes d’aquestes futures propostes musicals de la propera temporada.

Font: Aj.Cornellà

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here