L’organització de la 10a Cursa Solidària Ciutat d’Esplugues-Hospital Sant Joan de Déu, que havia de disputar-se el 17 de maig, ha decidit suspendre la prova, de moment de manera temporal.

Tant l’Ajuntament com el centre hospitalari ubicat a Esplugues han pres la decisió per l’actual situació de crisi sanitària provocada per la Covid-19 i esperen poder organitzar la cursa durant el quart trimestre de l’any, si la situació es normalitza.

La passada edició la cursa va recaptar 5.610 euros per al programa Hospital Amic, amb el qual l’Hospital de Sant Joande Déu procura que els seus pacients tinguin una experiència el més positiva possible durant la seva estada al centre. Hi van participar 720 persones.

Sota el lema “Corre pels petits valents”, la jornada es va convertir en una gran festa de l’esport i la solidaritat, amb gent corrent, però també participant en les diverses activitats i tallers que omplien la plaça de Catalunya. Música, ball i molta col·laboració de les empreses i les entitats locals, que es van sumar un any més a la causa.

Font: Ajuntament d’Esplugues

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here