La candidatura del Pressupost Participatiu d’Esplugues que l’Ajuntament va presentar a la 14a Distinció Bona Pràctica en Participació Ciutadana (https://oidp.net/distinction/es), que promou l’Observatori Internacional de la Democràcia Participativa (https://oidp.net/ca), ha superat la fase de votacions i ha passat a la final.

De les 20 propostes finalistes, la d’Esplugues és la setena que ha rebut més suports (https://participate.oidp.net/processes/award2020/f/183/?locale=es). Després d’aquesta fase, el comitè organitzador demanarà que es presentin les propostes amb informació més completa i, a partir de l’1 de juny, un jurat avaluarà les 20 finalistes per decidir quina és la pràctica guanyadora.

El Pressupost Participatiu d’Esplugues, que combina la participació telemàtica amb trobades presencials i punts mòbils al carrer, celebrava aquest any la setena edició, que ha estat suspesa temporalment per la crisi sanitària del coronavirus. En una primera fase hi havia participat unes 500 persones.

El Pressupost Participatiu d’Esplugues, procés obert a tota la ciutadania d’Esplugues major de 16 anys perquè aportés idees, prioritzés i decidís una part de la inversió municipal, és una de les 39 candidatures de 17 països que opten a la 14a Distinció Bona Pràctica en Participació Ciutadana, que promou l’Observatori Internacional de la Democràcia Participativa.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here