En una reunió celebrada aquest dilluns a la tarda, el Govern de Sant Feliu ha decidit iniciar els contactes per a consensuar amb representants dels diferents sectors polítics, socials i econòmics locals una sèrie d’objectius de ciutat per afrontar de manera unitària els reptes de futur, una vegada finalitzi la fase de confinament.

En paraules de l’alcaldessa de Sant Feliu, Lídia Muñoz, “ens cal un gran pacte de ciutat per treballar conjuntament en les solucions que el moment requereix”. Muñoz ha explicat que “hem de repensar i redimensionar col·lectivament les acciones previstes en el Pla d’Actuació (PAM) i en el Pla d’Inversions del Mandat (PIM), que estaven pendents d’aprovació; per reorientar-les adaptant-les a les noves necessitats arran de la crisi del coronavirus”.

“Des del govern creiem que aquest Pacte ha de ser un instrument útil per sortir d’aquesta crisi sense deixar ningú enrere, i per reactivar l’economia de la ciutat”, ha explicat per la seva banda el primer tinent d’alcalde de Sant Feliu, Oriol Bossa.

El govern municipal iniciarà una ronda de contactes amb tots els agents polítics, socials i econòmics de la ciutat per tal d’establir en els propers dies un calendari que culminarà amb la presentació d’un document de consens al ple extraordinari que tindrà lloc a mitjans de maig.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here