Avui ha estat donat d’alta el pacient número 1.000 de covid-19 a l’Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi. Fernando, de 72 anys, ha estat acomiadat amb un aplaudiment a la porta de l’hospital, per l’equip que l’ha portat a la segona planta del centre.

Fernando ha estat doblement afortunat, perquè Sant Jordi li ha arribat abans, i ha marxat amb dos llibres, donats per una editorial i un punt de llibre elaborat per professionals del centre, amb una imatge i una dels centenars de frases que han rebut aquests dies per animar els professionals.

Des que va començar la pandèmia de covid-19, han marxat d’alta 1.000 persones a l’Hospital Transversal (Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi i Hospital General de l’Hospitalet -inclòs l’Hospital Sociosanitari-). 

L’Hospital de Sant Joan Despí, l’Hospital General de l’Hospitalet i l’Hospital Dos de Maig formen part del Consorci Sanitari Integral, una entitat pública, participada pel Servei Català de la Salut, l’Institut Català de la Salut, els ajuntaments de Sant Joan Despí i l’Hospitalet de Llobregat, el Consell Comarcal del Baix Llobregat i la Creu Roja.

Formen part del Consorci prop de 3.400 professionals que estan repartits en 13 centres especialitzats en atenció primària, hospitalària i sociosanitària; residències per a la gent gran i serveis de valoració de la dependència i de la discapacitat.

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here