Coincidint amb la Diada de Sant Jordi, l’Ajuntament de la capital del Baix Llobregat, l’Associació Amics de les Roses i Creu Roja de de la localitat, van portar roses a diversos centres de la ciutat per agrair al personal sanitari i d’altres serveis essencials la seva feina.

Així, fent honor al nom de la Ciutat de les Roses, l’alcaldessa de la ciutat, Lídia Muñoz i el primer tinent d’alcalde, Oriol Bossa, van visitar ahir avui les residències de la gent gran i de persones amb discapacitat del municipi, la Policia Local, els Centres d’Atenció Primària Rambla i El Pla, i l’Hospital Moisès Broggi, centre hospitalari de referència de Sant Feliu ubicat a Sant Joan Despí.

Les roses que van lliurar al personal d’aquests centres portaven una etiqueta amb el poema “La Rosa” de l’escriptora santfeliuenca Joana Raspall i un enorme GRÀCIES!

Amb motiu de la crisi sanitària del coronavirus, l’Estat d’Alarma decretat pel Govern central i el confinament de la ciutadania als seus domicilis, aquesta Diada de Sant Jordi va ser exccepcional. No es van poder realitzar les tradicionals parades de roses i llibres a la plaça de la Vila de Sant Feliu, però la Ciutat de les Roses no va voler oblidar aquells professionals que estan donant-ho tot per protegir-nos, per tenir cura de la gent gran i dels malalts de Covid-19, als diferents centres sanitaris.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here