Les noves mesures de l’estat d’alarma publicades aquest matí al BOE permetran, a partir de demà diumenge, que els nens i nenes menors de 14 anys puguin sortir al carrer acompanyats d’un adult responsable durant una hora al dia i a una distància no superior a un quilòmetre respecte el domicili del menor, entre les 9:00 h i les 21:00 h.

El nou decret explica que es podrà circular per qualsevol via o espai d’ús públic, inclosos els espais naturals i les zones verdes autoritzades, sempre que es respecti aquest límit màxim d’un quilòmetre de distància del domicili.

Els ajuntaments metropolitans, que són els organismes competents en els usos, decidiran l’obertura de les platges i els parcs que estaven tancats. L’AMB ha realitzat les tasques de manteniment necessàries perquè les platges i els parcs estiguin en les condicions idònies en el moment de la seva obertura.

L’AMB recorda que els jocs infantils, els equipaments esportius i les fonts de boca seguiran tancats a l’ús públic i que s’ha de mantenir la distància social de 2 metres.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here