El Servei de Control de Mosquits ha establert les actuacions per un progressiu retorn a l’activitat, seguint en cada moment la normativa i les mesures de seguretat.

La prestació de serveis està limitada per les mesures de seguretat establertes per les autoritats competents, així com per la disponibilitat de personal en aquesta situació tan excepcional, que anirà incorporant-se progressivament durant el mes de maig.

El funcionament administratiu i les comunicacions del Servei són normals. S’atendran queixes ciutadanes de forma telemàtica, es realitzaran tractaments larvicides sota criteri de necessitat i urgència.

En l’àrea rural i amb les actuals fortes restriccions de tota classe, es tracten ja les extraordinàries inundacions causades per les pluges aquest mes d’abril. En àrea urbana es controlaran embornals si es considera necessari de resultes de les queixes ciutadanes.

Esperem que durant l’any, la incidència sobre la tasca del Servei, derivada de la situació extraordinària en què ens trobem, sigui la menor possible.

Font: CCBLL

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here