Des del començament de la crisi provocada per la Covid-19, el centre ha rebut cartes, dibuixos i fotografies, dins la campanya Paraules que curen

L’Hospital de Viladecans ha elaborat un llibre que recull diversos missatges que la ciutadania ha enviat durant aquestes darreres setmanes en la campanya Paraules que curen. Es tracta d’un recull de les nombroses cartes, dibuixos i fotografies que han enviat persones de totes les edats als pacients ingressats i als professionals.

Des que va començar la campanya, els missatges genèrics que van dirigits als pacients s’han repartit per les plantes d’hospitalització. Els que s’adrecen a un pacient particular se li fa arribar en mà. Pel que fa a les cartes d’ànim als professionals, s’han anat publicant a la intranet del centre.

La campanya Paraules que curen encara està activa. Els missatges adreçats als pacients s’han d’enviar per correu electrònic paraulesquecuren.hv@gencat.cat. Si el missatge és general i va dirigit a un pacient concret cal especificar el nom i, si es coneix, el número d’habitació on està ingressat. També es pot enviar per correu postal a l’Hospital de Viladecans (Av. de Gavà, 38, 08840, Viladecans), indicant al sobre que és per a la campanya ‘Paraules que curen’ i especificant, si cal, el nom del pacient.

Els escrits o imatges adreçats als professionals s’han de fer arribar a través de l’adreça suportprofessionals.hv@gencat.cat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here