El Baix Llobregat estarà present a la gran iniciativa impulsada per l’ajuntament de Barcelona: un concert col·lectiu als terrats de Barcelona el 9 de maig.

Els acompanyaran artistes com Joan Manuel Serrat,  Txarango, Maria del Mar Bonet, Amaia o Stay Homas, entre d’altres.

El concert que porta el nom Barcelona Ens en Sortirem es podrà seguir per televisió i per la web ensensortirem.barcelona el dissabte 9 de maig de 18 a 20h. Hi actuaran més de vint artistes repartits per terrats i balcons de Barcelona. Els encarregats de presentar-lo seran Andreu Buenafuente i la baixllobregatina Clara Segura.

Cada artista cantarà un tema. A més del santfeliuenc Joan Dausà i de Sidonie amb un altre santfeliuenc a la banda, hi participaran Joan Manuel Serrat, Txarango, Sílvia Pérez Cruz, Maria del Mar Bonet, Stay Homas, Manolo García, Marina Rossell, Antonio Orozco, Amaia, Els Catarres, Sopa de Cabra, El Niño de la Hipoteca, Dorian, Clara Peya, Lildami, Koers, Suu i Roba Estesa. A més, Coque Malla i Leiva s’uniran al concert des de Madrid i sembla ser que no es descarta alguna mena de col·laboració entre tots.

L’ajuntament de Barcelona aporta 200.000 euros per a cobrir les despeses tècniques amb Mediapro i El Terrat. Les actuacions es faran des de terrats i balcons que no necessàriament seran els dels artistes (que, han renunciat tots als seus honoraris per actuar) i es filmaran amb dues càmeres i una altra en un dron que servirà per anar d’un terrat a un altre. La retransmissió no serà en directe.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here