La campanya del Banc de Sang i Teixits aterra en plena crisi del coronavirus al Poliesportiu Municipal de Molins de Rei per garantir l’abastiment de sang i plasma en els hospitals. Per col·laborar amb la donació de sang, només has d’apuntar-te i demanar cita prèvia a:

 https://www.donarsang.gencat.cat/ca/vull-donar/cita/

La donació de sang i de plasma és ara, més que mai, una necessitat bàsica per als hospitals de tot el país. Tot i que la desprogramació quirúrgica ha fet disminuir el consum de productes sanguinis, no n’hi ha prou amb el que aconsegueixen als centres de donació dels hospitals. El Banc de Sang i Teixits assegura que cada dia, 1.000 persones necessiten components sanguinis i que donar sang és imprescindible per poder garantir en aquests moments tan difícils l’atenció als malalts.

Per aquest motiu, el Banc de Sang i Teixits està organitzant campanyes de donació en tot el territori amb l’objectiu de proporcionar als hospitals el màxim de productes sanguinis possible.

El proper 4, 5 i 6 de maig, el Banc de Sang farà parada a Molins de Rei, més concretament al Poliesportiu Municipal, un espai que garantirà les condicions higièniques i sanitàries per poder fer la donació amb seguretat: distància de seguretat dels donants i de l’equip mèdic, gel esterilitzant en arribar a l’espai, mascaretes per reduir el risc de contagi i un bolígraf d’un únic ús per omplir el qüestionari. L’horari de les donacions serà de les9.30 h a les 14.30 h i de les 17 h a les 20.30 h.

Si vols col·laborar i donar sang, accedeix en aquest enllaç:

https://www.donarsang.gencat.cat/ca/vull-donar/cita/, tria l’opció “Molins de Rei Poliesportiu Municipal”, dia i hora, i indica les teves dades. Amb la reserva s’evitaran esperes i l’aglomeració dels veïns i les veïnes.

Font: Aj. Molins

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here