El fabricant de motos elèctriques Silence reobrirà els seus concessionaris el pròxim 11 de maig després de dos mesos sense activitat

Tal com ha informat l’empresa a través d’un comunicat, la venda de vehicles es reprendrà aquesta setmana, mentre que les línies de producció situades a Molins de Rei es posaran en marxa a partir del 18 de maig “seguint un estricte protocol de seguretat per evitar riscos de contagi de coronavirus”.

D’aquesta manera, la companyia confia a seguir augmentant les seves vendes i incrementar la seva quota de mercat a Espanya i Europa. De fet, i malgrat el confinament, el model Silence S02 es va convertir en la moto més venuda de l’Estat durant els mesos de març i abril.


Pel conseller delegat i fundador de l’empresa, Carlos Sotelo, “els ciutadans han vist amb la pandèmia que, després del poc trànsit registrat, pràcticament ha desaparegut la pol·lució”. “Aquest fet accelerarà la transformació cap a una mobilitat amb zero emissions i el canvi cap a un model de transport que es presenta com una gran oportunitat”, ha afegit.

Alhora, la tornada a l’activitat de Silence també suposa una bona notícia per Seat. El novembre de l’any passat, les dues empreses van arribar a un acord per impulsar la comercialització d’una ‘scooter’ elèctrica de 125 centímetres cúbics. Segons aquest pacte, Seat s’encarrega del disseny de la motocicleta i Silence la fabrica.

Font: ACN Imatge: www.silence.eco

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here