L’Ajuntament de Molins ha emès un comunicat condemnant els fets. 

Ahir dimarts, al carrer Major de Molins de Rei va haver-hi una baralla entre el col·lectiu okupa. Diferents veïns van escoltar crits i amenaces de mort, molts van gravar-ho i van pujar-ho a les xarxes socials. Ara estan servint a la Policia Local i als Mossos per a la investigació.

Als vídeos podia veure’s com dos homes en perseguien a un altre amb crits de “et mataré”. Dos d’ells anaven armats i un altre semblava que portés una barra de fusta o metall a la mà. El que intentava escapar-se portava una falç.

Segons declaracions dels Mossos a La Vanguardia, els agressors ja havien marxat quan va arribar la patrulla de la Policia Local. Una de les persones va resultar ferida i està hospitalitzada tot i que no està en perill la seva vida.

Per ara no hi ha detinguts. Un dels testimoni va assegurar que un  company del jove que està al hospital va explicar als Mossos que la baralla va començar quan dos homes rapats van anar amb extensibles cap a un altre, aquest, en veure’s amenaçat va sortir al carrer amb una falç. La resta de companys van sortir a defensar el seu company.

Al carrer hi ha tres habitatges ocupats i tots ells han estat denunciats. L’Ajuntament de Molins de Rei ha emès un comunicat condemnant els fets:

Davant dels fets ocorreguts avui al carrer Major  de Molins de Rei, l’Ajuntament vol manifestar:

  1. Preocupació davant les imatges difoses mitjançant les xarxes socials.
  2. La condemna, rotunda, dels fets. Denunciar i condemnar la lamentable situació viscuda al centre de la vila.
  3. Garantir el màxim suport als veïns, veïnes i comerciants de la zona. De manera inequívoca, cal continuar treballant i defensant la seguretat ciutadana a Molins de Rei.
  4. Destacar la cooperació existent entre les diferents forces de seguretat i, alhora, constatar la ràpida intervenció i implicació dels cossos de seguretat de què formen part els Mossos d’Esquadra i la nostra policia local.
  5. Avui, hi ha, permanentment, una patrulla mixta de Mossos d’Esquadra i Guàrdia Urbana a la zona.
  6. Engegar el servei de reforç de vigilància policial per garantir la seguretat i tranquil·litat de veïns i veïnes.
  7. Finalment, informar que les ocupacions del carrer Major de la vila estan en tràmits judicials i pendents de sentència de desallotjament.

 

Font: Ajuntament Molins de Rei
Imatge: Poblesdecatalunya

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here