La conselleria de salut i l’ajuntament de Barcelona han acordat que tant la capital com tota l’àrea metropolitana es mantinguin en fase zero de la desescalada, però proposen que algunes activitats previstes en fase 1 siguin permeses.

La fase 0 avançada o la també denominada fase 0.5, que afectaria al Baix Llobregat, contemplaria el funcionament d’alguns serveis socials ara paralitzats, la posada a punt de centres educatius  en fase administrativa, algunes activitats del sector científic i d’investigació, el funcionament del comerç minorista sense cita prèvia i que les biblioteques puguin prestar llibres. També es permetria una flexibilització dels funerals i la obertura, amb aforament reduït dels museus.

Tot i així, la fase 0 avançada no contempla la obertura de les terrasses, ni tampoc l’autorització de les trobades de deu persones ni la possibilitat de sortir del municipi.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here