I fins aquí arriba la secció #desdelbaix: Reflexions en quarantena! 

Han estat varies setmanes d’articles de diferents persones de la comarca que desde casa seva han intentat expressar les sensacions i els pensaments que han tingut durant la fase més estricta d’aquest llarg confinament.

Han estat un total de trenta un articles de persones de diferents municipis del Baix Llobregat amb edats i professions molt diverses. Estudiants, artistes, alcaldes, professors, il·lustradors, advocats, sindicalistes, científics… que entre totes i tots han aconseguit més de 10.000 visualitzacions en una secció que considerem que ha estat tot un èxit.

Desde elbaix.cat volem agrair a totes i tots els que heu volgut aportar el vostre granet de sorra i també a totes aquelles persones que han dedicat una part del seu temps a llegir aquests articles. Esperem que haguem fet la vostra quarantena una mica més entretinguda.

GRÀCIES

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here