Al carrer de la Creu d’en Muntaner, se suma ara un tram del carrer Major que dona als vianants 1,2 kilòmetres de calçada sense vehicles a motor

L’Ajuntament de Sant Joan Despí ha tancat a la circulació de vehicles un tram del carrer Major en diferents franges horàries durant la setmana per tal de donar més espais als vianants perquè puguin passejar i fer esport amb les mesures de seguretat interpersonal. La restricció de trànsit afecta, des d’ahir dimecres 20 de maig, al tram del carrer Major situat entre els carrers de la Creu d’en Muntaner i de Manuel Vázquez Montalbán (antic carrer Sud, del sector de les Begudes) i està operativa de dilluns a divendres, de 20 a 23 h, i els dissabtes, diumenges i festius, de 8 a 10 i de 20 a 23 h. El pas de les línies d’autobús i l’accés a serveis com la benzinera i a la masia de Can Tous estan permesos.

El tall de circulació al carrer Major se suma al que ja es realitza al carrer de la Creu d’en Muntaner, entre avinguda de la Generalitat i el carrer Major, en les mateixes franges horàries. D’aquesta forma, des de l’encreuament de Creu d’en Muntaner amb avinguda de la Generalitat fins a la cruïlla entre el carrer Major i el carrer de Manuel Vázquez Montalbán, es configura un espai continu d’1,2 kilòmetres de longitud 0lliure de vehicles. L’objectiu és augmentar els espais per als vianants i els esportistes en les franges horàries en què les persones més grans de 14 anys poden sortir a passejar i a fer esport, per tal de garantir la distància interpersonal recomanada per evitar la propagació de la COVID-19.

La mesura s’emmarca en el pla de reordenació de la mobilitat que l’Ajuntament està desenvolupant per tal de preservar la salut de la ciutadania, evitant aglomeracions a l’espai públic i adaptant-lo als requeriments de seguretat i higiene necessaris en la situació actual.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here