El gruix de les activitats previstes durant els 2 dies de Fira, s’han pogut i es poden seguir fins aquesta nit, a través del canal municipal de Youtube

La inauguració amb els parlaments, les actuacions de les entitats dedicades a la cultura popular o, fins i tot, la visita a l’exposició de paneres han format part del programa de la 44ª Exposició de Cireres que s’està celebrant aquest cap de setmana a Sant Climent de Llobregat. A causa del confinament tot s’ha adaptat per poder participar de la major part de les activitats des de les ç pròpies llars.

Així, un dels principals esdeveniments festius i culturals del municipi s’ha reformulat per tal de permetre’ns la seva celebració tot i la situació de crisi sanitària que vivim. Per fer-ho possible la major part de les activitats previstes s’han pogut seguir a través del canal municipal de Youtube.

Aquestes van tenir el seu punt d’inici amb la inauguració que, en aquesta ocasió, va comptar amb la participació de Paula Cañavate Igualada i Xavier Llusà López, infermers que han treballat en primera línia en les passades setmanes. Seguidament es van poder veure les actuacions dels gegants, una ballada de bastons i el Ball de Gitanes que van precedir a una visita virtual a l’exposició amb imatges de paneres d’anys anteriors cedies per veïns i veïnes, i de paneretes i dibuixos aportats pels infants de la població.

La jornada va incloure també un recorregut per les cireres a càrrec d’Animació Rubies, un conte, cançons a càrrec de l’escola bressol municipal, una demostració de cuina amb cireres des del Restaurant El Racó o els versots dels Fomarians, en el seu vint-i-cinquè aniversari, entre altres activitats.

Avui diumenge també ha arribat carregat de propostes com les Cireres Literàries de la Biblio. Però a més, també s’han pogut veure els balls de lluïment del seguici infantil, o fer el Vermut Confinat amb música ambiental des del terrat de l’Ajuntament.

Tot just ara la programació proposa una passejada entre barraques i cirerers i gaudir de les activitats realitzades del 1050è aniversari de Sant Climent. També podreu participar a les 19:30h de l’scape room virtual de la “Cirera Amagada” que han preparat els comerços.

A les 20h es podrà gaudir de la representació en línia de l’obra “El diari de Palmira”
càrrec del Grup Escènic Sant Climent; i finalment, a les 22h des del terrat de l’ajuntament, s’acomiadarà la 44a Exposició de Cireres Confinada amb un piromusical.

Per a més informació podeu consultar el programa complet que s’adjunta.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here