A través d’aquesta nova iniciativa sota el nom “Del Restaurant a Casa”, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat vol apropar-vos la oferta gastronòmica d’alguns dels restaurants Sabors de l’Horta amb els serveis Delivery o el Take Away. Ells t’ho posen més fàcil que mai i tu, només has de triar  com ho vols fer. Perquè segueixen a prop teu…
Menús diaris o menús de cap de setmana, amb codi QR o simplement fent la comanda per whattsapp o telèfon, els restaurants del col.lectiu ja s’han organitzat per oferir-vos totes les facilitats i contactar amb la seva anyorada clientela. Una clientela que, per la seva banda, també es troba amb moltes ganes de tastar i gaudir els seus plats favorits que, sense dubtes, han estat imaginant durant aquest llarg confinament.
Tapes, arrossos, canelons, fins i tot aprofitar la resta de temporada de carxofes i les mil receptes que les transformen en una delicatessen amb producte fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat . En definitiva, tot el que imaginaves, ara es pot encarregar al teu restaurant de sempre.
Des del Consorci volen ser partíceps actius de la nova reobertur
a del sector de la restauració del Baix Llobregat, posant en marxa noves estratègies i accions que els recolzin.

Enllaç a la secció Del Restaurant a Casa: https://turisme.elbaixllobregat.cat/del-restaurant-a-casa

Font: turisme.elbaixllobregat.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here