El PSC i Cs han arribat a un acord per governar plegats a l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat), de la mà també del grup independent ARA, que es va incorporar al govern municipal el passat mes de gener, després de fer fracassar una moció de censura liderada per ERC

El govern de Sant Esteve passa ara de cinc a sis regidors, d’un total de tretze, i seguirà en minoria. L’únic regidor i portaveu de Cs, Antonio González, s’incorpora a l’executiu local com a segon tinent d’alcalde i responsable de les àrees d’Hisenda i Noves Tecnologies, fins ara en mans de l’alcaldia socialista.

En l’acord subscrit, les dues formacions polítiques consideren necessari “donar un impuls a la transparència, la lleialtat institucional i contra les desigualtats”. Alhora, es marquen com a objectius “el benestar de la ciutadania, la millora de la competitivitat econòmica de Sant Esteve Sesrovires i la posada de les bases pel futur del municipi”.

Ciutadans és la segona força política que s’incorpora al govern municipal després que el passat 30 de gener ho fes el regidor d’ARAses i actual primer tinent d’alcalde, Joan Galceran. Amb el nou pacte, el govern municipal queda integrat pels quatre regidors i regidores del PSC i els dos regidors d’ARAses i de Ciutadans.

Com ja va manifestar en el Ple d’Investidura, l’alcalde Enric Carbonell, la voluntat del govern és la d’incorporar aquelles forces polítiques que vulguin contribuir a la governança del municipi, per reforçar i donar major estabilitat al govern municipal i afrontar els reptes del mandat.

Font: ACN i Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here