El cadàver de la dona es va trobar al domicili que compartien a primera hora del matí, i l’home ja n’havia fugit

Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest dissabte a Badalona la parella de la dona assassinada aquest dissabte al seu pis d’Esplugues de Llobregat, com a principal sospitós del crim, segons han informat fonts policials a l’ACN. La víctima era una veïna de Viladecans, de 51 anys, que s’havia traslladat a viure a la ciutat baixllobregatins d’Esplugues amb la seva parella.

Els Mossos van trobar el cadàver de la dona amb símptomes evidents de violència, després de rebre un avís a les 7 del matí. Des de llavors el cos va iniciar la recerca del principal sospitós del crim, la parella sentimental de la víctima, que havia fugit i que ha estat enxampat finalment a Badalona.

D’altra banda, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha confirmat un antecedent de violència masclista a la mateixa parella, l’any passat. En aquell cas la dona no va voler denunciar i la causa es va arxivar.

Els ajuntaments d’Esplugues i Viladecans condemnen aquest nou crim de violència masclista

Els ajuntaments d’Esplugues i Viladecans condemnen enèrgicament l’assassinat aquest matí d’una veïna de Viladecans, de 51 anys, a mans presumptament de la seva parella al domicili d’Esplugues on residien. Es tracta del segon episodi de violència masclista ocorregut a Esplugues aquest any, i el tercer des del 2016. La parella sentimental va ser detinguda hores després pels Mossos d’Esquadra a Badalona.

Els dos ajuntaments volen mostrar el seu condol a familiars i amistats de la víctima, i fan una crida a tota la societat per abordar amb determinació les causes d’aquesta xacra, que continua formant part, massa sovint, de la realitat quotidiana del país.

L’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Díaz, ha manifestat que “és inacceptable que continuïn produint-se aquests crims tan execrables. Alguna cosa falla a la nostra societat quan persisteix la violència envers les dones només pel fet de ser dones”.

L’alcalde de Viladecans, Carles Ruiz, ha condemnat el fet recordant que Viladecans va ser colpejada per l’assassinat de dues dones l’any passat: “La violència masclista és una xacra social i, en aquests temps de pandèmia i d’augment de convivència en les llars, cal extremar l’atenció per part de tothom”.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here