Per obrir boca, llancen el concurs d’Instagram #jotornareaLAuditoricornella

A L’Auditori de Cornellà volen tenir-ho tot a punt per quan arribi el moment. Quan la situació sanitària els ho permeti, volen tornar a gaudir de la cultura i dels espectacles en directe garantint totes les mesures de seguretat necessàries que dictin les autoritats competents. Tenen clar que tornarà la il·lusió, i per això segueixen al costat de l’espectador.

La nova temporada veurà la llum a partir de setembre i s’allargarà fins el mes de desembre. Serà una tardor apassionant amb una vintena d’espectacles de qualitat. Desfilarà per l’escenari la música de Manu Guix, Miki Nuñez, Blaumut, Mecano en un tribut molt especial, Sole Giménez, el flamenc de Farruquito o interpretacions com la que anirà a càrrec de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat amb el tradicional concert de “Valsos i Danses”. Gaudirem també amb actuacions com la de Tortell Poltrona, Els Súperherois o Guillem Albà i passarem una bona estona amb Quim Masferrer, Carles Sanz, El Sevilla o amb la representació teatral de La Gavina o Intocables, entre moltes altres sorpreses.

Per anar obrint boca volen implicar als seus seguidors amb el concurs d’Instagram
#jotornareaLAuditoricornella. La finalitat és animar als espectadors a penjar al perfil d’Instagram @auditcornella fotografies fetes per ells mateixos i on es vegin ells en la imatge, com per exemple tipus selfies o amb els pòsters dels espectacles tipus photocall Han de ser fotografies en qualsevol dels actes realitzats a L’Auditori de Cornella amb l’etiqueta #jotornareaLAuditoricornella. El període vàlid serà entre l’1 i el 23 de juny. Entre totes les fotos penjades es farà un sorteig de 5 entrades dobles el dia 26 de juny pel concert que oferirà Manu Guix el proper 25 de setembre a L’Auditori de Cornellà. Si per qüestions relacionades amb el desconfinament de l’Estat d’Alarma no es pogués fer aquest concert, les entrades es bescanviaran per un altre espectacle de la temporada TARDOR 2020 a L’Auditori.

Espectacles programats

Música

 Manu Guix, 25 setembre a les 21h.
 Miki Núñez, 17 octubre a les 21h.
 Farruquito, 31 octubre a les 21h.
 Hijo de la Luna (Tributo a Mecano), 14 novembre a les 21h.
 Sole Gimenez, 28 novembre a les 21h.
 Blaumut, 12 desembre a les 21h.
 Valsos i Danses Orq. Simfònica Sant Cugat, 20 desembre a les 18h.

Teatre

 Intocables, 25 octubre a les 19h.
 Quina feinada! amb Roger Pera, 6 novembre a les 21h.
 Per fi sol! Amb Carles Sans, 8 novembre a les 18h.
 La Gavina, 15 novembre a les 19h.
 El pare de la núvia… i potser del nuvi! Amb Joan Pera, 29 novembre a les 19h.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here