L’app de seguretat ciutadana M7 Citizen Security – Sant Just Desvern ha iniciat la campanya “Comerç de casa” amb l’objectiu de facilitar el contacte entre els comerços i establiments locals i la clientela. Es tracta d’un botó situat a la pàgina principal de l’app, a través del qual s’accedeix a un directori de comerços del municipi, classificats segons els productes o serveis que ofereixen. D’aquesta manera, s’ofereix un servei a la ciutadania, que pot consultar en tot moment els establiments més propers i les seves dades de contacte, i un canal de difusió als comerços.

Aquest servei està disponible per a tots els comerços de Sant Just. Per aparèixer al directori, cal donar-se d’alta a la plataforma omplint un formulari on es demana informació relativa a l’establiment: nom del comerç o activitat, nom de la persona de contacte, dades de contacte, categoria del comerç, adreça, productes que es venen, etc. En l’última reunió de l’Ajuntament amb la representació del sector comercial, es va explicar el funcionament d’aquesta nova eina i el mecanisme per donar-se d’alta.

L’app de seguretat ciutadana té prop de 5.000 descàrregues i les seves publicacions han generat gairebé un milió d’impressions. A banda d’aquest nou servei, l’aplicació també permet l’enviament de missatges d’emergència i trucades geolocalitzades sense deixar rastre del número de telèfon, permet rebre missatges de la Policia Local dirigits a la població, ofereix un servei de marcació ràpida dels números de telèfon dels cossos de seguretat i les administracions públiques i la marcació ràpida d’un número de telèfon d’informació a la dona.

Per a més informació, podeu consultar els perfils d’M7 Citizen Security a Facebook, Instagram i Twitter.

Font: Aj. Sant Just

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here