L’Arxiu municipal de l’Ajuntament de Molins de Rei s’adhereix a la campanya impulsada des del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Associació d’Arxivers de Catalunya.

Aquesta iniciativa vol preservar la memòria col·lectiva del temps del coronavirus gràcies als testimonis facilitats per la ciutadania, en suports diversos, sobre la situació excepcional que estem vivint aquests dies de confinament.

Es fa amb la voluntat de crear una memòria social a partir de les aportacions vivencials dels nostres veïns i  veïnes, per tenir, en el futur, una millor comprensió d’aquests moments excepcionals des del punt de vista de la població civil.

Ajuda’ns a recopilar totes i cadascuna de les experiències viscudes amb la Covid-19,  els sentiments davant aquesta pandèmia, com són la por i l’angoixa per la malaltia i per la situació general,  el teletreball, o simplement, imatges i vídeos que testimoniïn els efectes de la pandèmia a la nostra vila.

Es podran fer arribar tota classe de documents analògics i digitals, així com textos personals (diaris de confinament, reflexions sobre la situació i vivències tant en fonts escrites com orals amb vídeo, blogs o sonors), fotografies, i finalment, vídeos creats pels molinencs i les molinenques.

Per participar-hi, qualsevol ciutadà que vulgui aportar la seva experiència, pot presentar els materials digitals a:

https://www.molinsderei.cat/arxivemlacovid19/

D’altra banda, els materials analògics es  poden portar, presencialment, a l’Arxiu Municipal (Ca n’Ametller, c. de Jacint Verdaguer, 95 bis) un cop finalitzat l’estat d’alarma.

  *Els participants en el projecte #ArxivemlaCOVID19 autoritzen l’Arxiu Municipal de l’Ajuntament de Molins de Rei a exhibir, publicar, difondre o reproduir les imatges, els àudios i els textos que ens facilitin, sense que comporti cap mena de compensació.

Font: Molinsderei.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here