Cornellà ha celebrat la seva primera Festa Major virtual emmarcada en la situació d’alerta sanitària per la Covid-19

Del 12 al 14 de juny, l’Ajuntament de Cornellà i diferents entitats culturals de la ciutat van preparar un seguit d’actes per a gaudir des de casa a través de les xarxes socials del consistori. L’objectiu ha estat apropar el lleure i l’oci a totes les famílies del municipi, a més de desenvolupar diferents iniciatives solidàries a favor de les persones més vulnerables del municipi i que arran del coronavirus han empitjorat encara més la seva situació.

En total, els comptes de Facebook i d’Instagram de @queferacornella i @CulturaCornella de l’Ajuntament de Cornellà han rebut 17.090 visualitzacions en els darrers dies. Cal tenir en compte que el programa festiu d’aquest any ha inclòs un pregó virtual, sessions de fitness online, obres de teatre infantil i reptes virtuals, un vermut musical des de casa i un concert solidari online a favor de la Botiga Solidària – amb 8.000 visites, aproximadament-. Totes aquestes propostes s’han penjat a les xarxes socials municipals per a què la població visqués la festivitat sense moure’s de casa, sense aglomeracions i respectant les mesures de seguretat per a evitar la propagació de la Covid-19.

També és d’agraïment la participació ciutadana, que a través dels seus comptes personals de les xarxes socials també han compartit fotografies, vídeos i comentaris valorant les activitats i demostrant que estaven vivint la Festa Major en la distància.

Aquestes festes han estat diferents i han suposat un esforç extraordinari per a tots i totes, però han demostrat la solidaritat i el bon tarannà de la població local, que ha decorat els seus balcons i finestres, que ha deixat flors i cors verds en record de les víctimes del coronavirus en els punts de recollida habilitats en cada barri, que s’ha fotografiat participant de les diferents activitats virtuals i que han gaudit des de les seves finestres dels camions espectacles itinerants.

Font: Ajuntament de Cornellà

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here