Els resultats serviran per a l’aplicació de les polítiques municipals posades en marxa a causa de la crisi sanitària

L’Ajuntament llança una enquesta on line específica per conèixer l’impacte a la ciutat de la crisi sanitària de la COVID-19. Els resultats ajudaran a donar una millor resposta a les necessitats de la població que està patint les conseqüències de la pandèmia i a reforçar les mesures per a la reactivació social i econòmica de Sant Boi.

El qüestionari, creat perquè es respongui on line, es una adaptació de l’utilitzat pel Centre d’Estudis d’Opinió de la Generalitat i consta de 14 seccions, que es poden contestar en uns 10 minuts. L’objectiu és conèixer la percepció de la pandèmia , el seu impacte en la salut i en l’economia personal i familiar, com s’ha viscut la situació de confinament i les possibles conseqüències futures de l’emergència.

L’enquesta està oberta a tota la ciutadania i vol fer-se extensiva a les empreses i entitats de la ciutat. D’aquesta manera, l’Ajuntament demana als santboians i les santboianes que expliquin quina ha estat la seva percepció de l’emergència sanitària, sobretot durant les primeres setmanes en què es va activar l’Estat d’alarma. També, que expliquin com s’han informat de l’evolució de l’emergència, quin ha estat el grau d’amenaça percebut i si han patit o han tingut símptomes de la malaltia.

L’Ajuntament fa una crida a contestar l’enquesta i compartir-la a través de les xarxes socials . Es tracta d’aconseguir un alt grau de representativitat que ajudi a conèixer com ha afectat i continua afectant el virus a la ciutat.

Font: aj. Sant boi

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here