La de Sant Pere 2020 es tracta d’una programació virtual atenent a l’actual escenari que ha deixat la crisi de la COVID-19

Raquel Sánchez, alcaldessa de Gavà, ha animat a tota la ciutadania a gaudir de la programació de la Festa Major de Sant Pere 2020. Serà, però, una programació molt especial, perquè per primera vegada en la seva història, i atenent a l’actual situació que ha deixat la crisi de la COVID-19, la majoria dels actes previstos es faran de manera virtual.

Així ho ha anunciat l’alcaldessa en recordar que “ho hem hagut de fer així perquè la preparació d’aquesta Festa Major la vam haver de fer durant les seymanes de confinament”. Tot i així, Sánchez ha defensat aquest format extraordinari assegurant que “serà una Festa Major que podrem gaudir amb activitats en diferents plataformes com ara Instagram o YouTube”.

Sánchez de fet ha convidat a la ciutadania a “seguir aquestes plataformes ja que allà tenim un escenari virtual, ubicat físicament al Passeig Maragall, i on s’organitzaran concerts i altres actes com tallers de cuina”. L’objectiu és ben definit per l’alcaldessa: “Volem que aquesta excepcionalitat no desllueixi la nostra Festa Major, i per tant us convido a que viviu i gaudiu aquesta Festa Major tot i aquestes circumstàncies, que la celebreu amb família o amb amics però sempre amb responsabilitat”.

La batllessa, pel que fa a la Festa Major d’estiu, ha volgut finalment posar de manifest que “com sempre, la Festa Major la fem possible gràcies a totes les entitats de cultura tradicional popular, gràcies a tantíssima gent que, com sempre, fa possible que celebrem la Festa Major de Sant Pere”.

Els actes començaran el proper dijous, 25 de juny, i s’allargaran fins el dilluns 29.

Sánchez d’altra banda ha fet referència també a la temporada d’estiu que s’inicia precisament aquests dies coincidint amb el final de l’estat d’alarma que ha durat gairebé 100 dies. L’alcaldessa ha demanat a la ciutadania “responsabilitat” a l’hora de gaudir de “l’estiu i de la platja, observant sempre totes les mesures de seguretat que ja coneixem tots i que no és tan difícil complir-les, jo crec que complint-les podem fer tots un gran paper”.

Tanmateix, l’alcaldessa ha fet referència a la revetlla de Sant Joan que es celebra aquesta nit i que “serà una revetlla que celebrarem d’una manera molt diferent i extraordinària, sabem que moltes de les celebracions que fèiem altres anys no les podrem fer però això serà així perquè pensem que és el millor per protegir la salut i la seguretat del conjunt de la ciutadania”.

Font: Ajuntament de Gavà

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here