El pilot gavanenc Pepe Oriola tornarà a la competició en les Touring Car Races (TCR) europees el pròxim 21 d’agost en el circuit francès de Le Castellet, formant part de l’equip eslovac Brutal Fish Honda. Oriola, conduirà un Honda Civic Type R TCR i compartirà equip amb el britànic Daniel Lloyd i l’eslovac Martin Ryba.

Oriola ha manifestat que està “molt emocionat de tornar a la competició, en un moment tan complicat com el que estem vivint a causa de la pandèmia per la COVID-19. És un honor anunciar el meu fitxatge per l’equip Brutal Fish Honda, per a afrontar les carreres de les TCR Europa 2020”

En aquest sentit, ha agraït “la confiança dipositada per Brutal Fish Honda. Juntament amb Daniel Lloyd i Martin Ryba estic segur que ens veuran lluitar pel títol. Ja espero amb emoció el moment de posar-me al volant i competir amb un equip tan professional”.

Als seus 25 anys, el de Gavà aportarà la seva experiència en turismes. Al 2011, amb tan sols 16 anys, va ser un dels pilots més joves del Campionat Mundial de Turismes de FIA. Aquest mateix any, es va proclamar subcampió d’Europa, mentre que al 2013 es va convertir en el pilot més jove en guanyar una carrera del WTCC a Marràqueix.

La seva última competició va ser al Campionat de la Xina de Turismes en 2019. Un any reeixit on també es va adjudicar la victòria en la carrera de resistència TCR Spa 500 i es va classificar tercer en les TCR Àsia.

El calendari de la TCR Europe 2020, modificat per la pandèmia del COVID-19, constarà de sis proves: dos d’elles tindran lloc Espanya, concretament a Montmeló (del 9 a l’11 d’octubre) i Jarama (del 6 al 8 de novembre).

Calendari TCR Europa 2020

21-23 agost. Le Castellet (França)
11-13 setembre. Zolder (Bèlgica)
25-27 setembre. Monza (Itàlia)
9-11 octubre. Montmeló (Espanya)
22-24 octubre. Spa (Bèlgica)
6-8 novembre. Jarama (Espanya)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here