El dilluns al vespre un incendi va afectar una habitació de la cinquena planta de l’Hospital de Sant Boi del Parc Sanitari Sant Joan de Déu

S’hi van desplaçar 16 dotacions de bombers  a les 20:45 i l’incendi va estar sufocat a les 21:10 hores. A aquesta ràpida extinció cal sumar-hi, també, la intervenció immediata del SEM, dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local de la ciutat de Sant Boi, així com del sistema de seguretat antiincendis del centre, que va funcionar correctament segons els protocols establerts.

L’alcaldessa de la localitat, Lluïsa Moret, i la consellera de Salut, Alba Vergés, van desplaçar-se al al centre per conèixer de primera mà la situació.

Un pacient va ser traslladat en estat crític a l’Hospital Vall d’Hebrón. Es manté estable dins la gravetat. 24 professionals van requerir l’atenció al Servei d’Urgències per processos lleus derivats derivats de la inhalació de fum. Tots ells ja han estat donats d’alta.

Durant el dimarts, el centre ja ha funcionat correctament.

Actualment, en espera de conèixer les causes de l’incendi, s’ha procedit a obrir una investigació per esclarir els fets.Els Germans de Sant Joan de Déu, el Comitè de Direcció del Parc Sanitari, l’Ajuntament de Sant Boi i el departament de Salut volen manifestar el seu agraïment a tots els cossos de seguretat i emergències, així com als professionals del centre que, novament, han demostrat la seva vàlua i han respost de manera àgil i resolutiva davant de l’emergència. També volen reconèixer especial- ment la implicació de la ciutadania, que amb la seva col·laboració ha contribuït a limitar els possibles danys.

Font: Aj. Sant Boi

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here