El proper 4 de juliol reobren les Coves de Montserrat a Collbató.

S’ha reduït l’aforament dels grups, s’ha augmentat el temps entre visites i les entrades es vendran unicament on-line de manera anticipada. 

Aquest proper 4 de juliol reobren les Coves de Montserrat a Collbató. La muntanya de Montserrat amaga en el seu interior més de 100 coves però la que anomenem Les Coves de Montserrat (també conegudes com del Salnitre), la trobem emplaçada a Collbató, i és la única que permet un passeig subterrani de 400 metres de llargada gaudint d’acondicionament turístic.

La mateixa Cova ha respost als noms de Coves de Montserrat, Coves del Salnitre i Coves de Collbató al llarg de la història, i actualment els tres noms conviuen, prenent el de Coves de Montserrat com a nom comercial.

Només cal traspassar el llindar de l’entrada per encetar un recorregut d’uns 400 metres i 500 esglaons seguint els conductes més espaiosos i més bellament ornamentats per les successives generacions d’espeleotemes (estalactites, estalagmites i columnes). Passeig enriquit per experts guies que, a més d’explicar-nos les característiques i el resultat del procés geològic que ha donat forma a la cavitat, ens mostraran l’hàbitat dels primers pobladors de Montserrat i ens endinsaran en un món d’històries i llegendes.

La visita dura aproximadament 1 hora i inclou el visionat del nou videomapping.

Per a més informació www.covesdemontserrat.cat

Font: covesdemontserrat.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here