Des d’ahir i fins al 20 de juliol hi haurà propostes musicals, de teatre dansa, etc. tot per aquesta xarxa social. La pregonera d’enguany ha estat Felisa Rubio, directora del CAP Vila Vella i el Serral

L’activitat cultural a Sant Vicenç dels Horts no s’atura. Malgrat que no se celebren actes al carrer, el consistori ha volgut organitzar activitats per la Festa Major d’Estiu, les quals es viuen a Internet. S’ha decidit fer-ho d’aquesta manera atès que s’han produït rebrots de coronavirus i el Govern municipal vol mantenir la prudència.

Així, Instagram és el gran envelat de la festa vicentina, on diverses entitats, escoles i artistes ofereixen en directe els seus espectacles durant aquests dies i fins al 20 de juliol. La pregonera d’enguany ha estat Felisa Rubio, directora del CAP Vila Vella i el Serral.

Per exemple, hi haurà concerts de música amb els grups Mala Vida i Supermirafiori, havaneres amb Crema Catalana i Son de l’Havana, teatre, espectacles de màgia, animació infantil, xerrades, etc.

Aquí hi trobaràs tota la programació

Nou perfil de Cultura

D’altra banda, el consistori ha treballat conjuntament amb diverses escoles culturals la posada en marxa d’un perfil d’Instagram (@culturasvh), des del qual es dona difusió a la seva activitat. De moment el que s’ha posat en marxa és una programació de tallers de la mà de l’Escola de Teatre El Bitxo, l’Escola de Música i l’Escola Fem Dansa, que fan directes a través de la xarxa social durant tot el mes de juliol.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here