La pandèmia no ha aturat al cantant de Sant Feliu de Llobregat que ahir va oferir un concert en petit format al Camp Nou dins del Cruïlla XXS.

Nil Moliner no s’atura i el Festival Cruïlla tampoc, tot i que els dos s’han hagut de readaptar. En una versió reduïda, amb distancia de seguretat i en una de les grades del Camp Nou el cantant de Sant Feliu de Llobregat va oferir un concert proper i alegre. Com tots els espectacles d’aquest nou Cruïlla XXS estava limitat a 400 persones així que va ser una oportunitat per veure a l’artista i a la seva banda de molt més a prop. Moliner ha expressat a les seves xarxes socials que ahir va viure una nit que no oblidarà en la seva vida.

Nil Moliner va veure aturat l’inici de la gira del seu primer disc “Bailando en la batalla” degut al Covid-19, si més no, durant tot el confinament ha participat a cançons conjuntes amb altres cantants, ha fet concerts des del seu Instagram i ha impulsat “versiones desde el sofá”, versions amb altres artistes des de casa seva. Per ara, té previst que la gira tingui el tret de sortida al febrer de 2021.

Properament, si la situació ho permet, el cantant baixllobregatí té previst tocar el 8 d’agost al Festival Porta Ferrada i el 26 d’agost al Més Garraf Festival.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here