La jove pianista, compositora i arranjadora de Perpinyà presentarà el seu primer treball discogràfic, “Numen”, els dies 24 i 25 de juliol a la piscina d’estiu de Martorell.
La setena edició del PAS (Pont a les Arts Sonores), el festival musical d’estiu de Martorell, aixeca el teló aquest cap de setmana amb el primer dels cinc concerts que s’oferiran des del 24 de juliol al 8 d’agost a la ciutat amb l’objectiu de seguir apropant la música a la gent i propiciar una oferta artística gratuïta i de primer nivell.

L’estrena del festival ”Amb el PAS canviat”, tal com s’ha batejat enguany aquesta edició especial del PAS adaptat a la realitat de la Covid-19, anirà a càrrec de Mel Gimard els dies 24 i 25 de juliol. Una actuació per a paladars exquisits, que permetrà al públic assistent gaudir de la creativitat i el virtuosisme d’aquesta jove pianista i arranjadora de Perpinyà, tant en els arranjaments musicals com en la sensibilitat del seu toc.

Mel Gimard presentarà a Martorell, a la piscina d’estiu, el seu primer treball discogràfic: “Numen”, on explica la seva pròpia història a través de la hibridació dels referents clàssics amb la música actual, tenint en compte sempre la tradició flamenca i el seu llenguatge vist des d’un angle nou, de manera espontània i transgressora. En aquest projecte multidisciplinari, a més, s’hi troben influències del flamenc fusionat amb jazz, folklore i música moderna.

Mélodie Gimard actuarà al PAS Martorell després d’haver participat en el festival francès “Semaine flamenco”, el London Jazz Cat Festival, el cicle de flamenc de Recoletos Jazz de Madrid, i haver estat la telonera de Sara Baras al Festival de Pedralbes de Barcelona. Un bagatge privilegiat per a una jove artista que de ben segur encisarà a tot el públic que s’acosti al festival.

Font: Aj. Martorell

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here