L’Ajuntament de Molins de Rei, i en la línia endegada de màxima divulgació informativa per a protecció de la ciutadania de la vila, empren les mesures detallades a continuació:

  • El consistori iniciarà una ronda de contactes amb els representants del sector de l’hostaleria i la restauració de la vila per tal d’implicar-los i que siguin copartícips de la solució en la lluita contra la covid-19. És necessària la seva implicació i compromís en l’aplicació adequada de totes i cadascuna de les mesures establertes per les autoritats sanitàries.
  • El proper cap de setmana, s’endegarà un dispositiu de sensibilització i conscienciació vers els ciutadans i ciutadanes de la vila, especialment entre els més joves per tal que compleixin amb les recomanacions.
  • Tancament nocturn del pàrquing del cementiri i del Castell Ciuró, a causa de la gran afluència nocturna de jovent de la vila durant els darrers caps de setmana.

En futures actualitzacions, l’Ajuntament no descarta la pressa de noves decisions per tal de garantir la màxima protecció i benestar dels molinencs i molinenques.

Font: Aj. Molins

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here