Castelldefels celebrarà la Festa Major d’Estiu, del 13 al 16 d’agost, d’una manera discreta. Per tal d’evitar al màxim la propagació de la Covid-19, i seguint en tot moment els criteris de no baixar la guardia, la Festa Major d’enguany donarà protagonisme als balcons i terrasses de la ciutat

En aquest marc es convoca el Primer Concurs de decoració de terrasses, balcons i finestres de Castelldefels. A més d’evitar la propagació del coronavirus, l’objectiu és dinamitzar i implicar la ciutadania en la Festa Major i fomentar el sentiment de pertinença, amb una activitat col·lectiva i, a la vegada, respectant la distància personal.

Aquest concurs, que tindrà lloc entre els dies 7 i 16 d’agost, està organitzat per l’Agrupació de Cultura Popular, en col·laboració amb l’Ajuntament. El motiu, el tema o els materials amb els quals es realitzi la decoració de la terrassa, del balcó, o de la finestra será lliure. Es permès que sigui floral o de qualsevol altres tipus,  pot estar relacionat amb la Festa Major d’Estiu, o amb qualsevol altre motiu temàtic de caràcter artístic, excloent l’ús d’elements que utilitzin foc o elements pirotècnics. No podrá tenir cap propaganda, ni fer menció a cap empresa comercial, ni interesos particulars.

Per conèixer les bases i com fer la inscripció poden anar a la web de Castelldefels Cultura.

Prèviament, el 4 d’agost, es durà a terme el taller familiar Decorem el balcó (tallers per fer a casa). El taller donarà idees per a la decoració de la vostra Terrassa i /o balcó per a la Festa Major d’Estiu. L’activitat tindrà lloc a les 19 h pel canal de YouTube de Castelldefels TV

L’àrea de Cultura i Festes de l’Ajuntament està ultimant el contingut del programa d’activitats de la Festa Major 2020. Aquest any la majoria de les activitats programades es duran a terme de manera digital, a través d’internet per tal d’evitar les aglomeracions de persones.

Font: Ajuntament de Castelldefels (elCastell)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here