L’Ajuntament de Cornellà de Llobregat ha creat una unitat de rastrejadors per evitar les aglomeracions a l’espai públic i informar a la ciutadania sobre el compliment de les mesures de seguretat davant el repunt de casos de la covid-19

Segons informa el consistori, un equip de 30 treballadors municipals actuarà a tots els barris de la ciutat per controlar les zones on es produeixen més concentració de persones, com mercats, terrasses i parcs.

Els membres de la unitat no duran uniforme i comprovaran que no hi hagi concentracions de més de deu persones. Si hi ha algun cas, informaran els ciutadans que cal complir les mesures preventives de la covid-19 i, si no dissolen el grup, tralladaran els fets a la Guàrdia Urbana per a què actui.

L’equip de rastrejadors actuarà en horari de matí i tarda “amb l’objectiu de reforçar la supervisió i atenció davant el rebrot de coronavirus que pateix l’àrea metropolitana i complementant les tasques d’inspecció que porten a terme els agents de la policia local”, segons detalla l’Ajuntament de Cornellà.

El consistori remarca la importància de que les persones contagiades i els seus contactes “es comportin cívicament” i compleixin els confinaments per evitar la propagació de la covid-19. En aquest sentit, l’Ajuntament ha demanat al president de la Generalitat, Quim Torra, que apliqui sancions als que no segueixin les recomanacions sanitàries i, si és necessari, que es faci per la via judicial.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here