El Cornellà de futbol esta fent història. Si avui diumenge guanya al Castelló pujarà de Segona B a la Segona divisió del futbol espanyol.

Aquest dijous, en semifinals de la fase d’ascens, en partit jugat a Marbella, ha derrotat per 1 a 0 al favorit, l’Atlètic Balears, amb un gol  marcat per Agus Medina. Abans, en quarts de final, havia guanyat a l’Eivissa per 2 a 1, a Màlaga.

Les finals es jugaran avui diumenge a Màlaga i Marbella.  A les 10 de la nit a l’estadi de La Rosaleda de Málaga s’enfrontaran el Cornellà i el Castelló . Abans, a les 8 del vespre, a l’estadi Lorenzo Cuevas de Marbella hauran jugat dos equips catalans, el Barça B i el Sabadell. Els dos guanyadors pujaran a Segona Divisió, on es trobaran al RCD Espanyol, que ha baixat de Primera aquesta temporada. En canvi, el Girona, també de segona divisió, està pendent de jugar els play off d’ascens a Primera.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here