Els ajuntaments de Cornellà de Llobregat i Sant Boi de Llobregat, s’han sumat a d’altres municipis con l’Hospitalet de Llobregat i Santa Coloma de Gramenet, per reclamar al Govern que aclareixi com està previst cobrir les necessitats alimentàries de l’alumnat en risc d’exclusió social aquest estiu.

Els consistoris ho demanen després que, segons indiquen en un comunicat, el Departament d’Educació “hagi donat instruccions” als consells comarcals per tancar la vinculació de les targetes moneder que s’havien entregat a l’alumnat amb beca menjador per cobrir el tercer trimestre del curs escolar. Els municipis recorden que el Parlament ha aprovat una moció per donar cobertura als ajuts alimentaris a aquest col·lectiu durant els mesos no lectius de l’estiu del 2020.

Així doncs, els ajuntaments manifesten “preocupació”, perquè, a hores d’ara, desconeixen si es mantindran aquestes ajudes “i amb quina fórmula”, i alerten que, a la pràctica, aquests menors “deixen de rebre les ajudes alimentàries reconegudes i aprovades”. És per això que han exigit als Departaments d’Educació i de Treball, Afers Socials i Famílies que informin de quines són les previsions “per fer complir urgentment” la resolució del Parlament.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here