No va poder ser. El Cornellà es va quedar a un pas de l’ascens a la Segona Divisió A.

En partit jugat diumenge a les 10 de la nit a l’estadi de la Rosaleda de Málaga, el Cornellà va perdre la final de la fase d’ascens a la segona divisió del futbol espanyol. El Castelló es va guanyar el dret a pujar a segona gràcies a un gol del jugador Juanto Ortuño al minut 26 de la primera part. Tot i que ho va intentar, l’equip del Baix Llobregat no va aconseguir igualar el partit.

En l’altre partit en el que es diputava una plaça per a la segona divisió, jugat entre dos equips catalans, el Sabadell es va imposar al Barcelona B per 2 gols a 1.

Així doncs, a la comarca del Baix Llobregat, qui vulgui la temporada que ve contemplar partits en directe en els que juguin equips com el Mallorca, Málaga, Tenerife, Sporting de Gijón, Oviedo o Las Palmas, tindrà com a única opció el camp de Cornellà-El Prat del R.C.D. Espanyol. Els altres dos equips amb estadis al Baix Llobregat, el Cornellà i el Barça B, no han aconseguit el seu objectiu i continuaran a Segona B.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here