El tribunal Superior de Justicia de Catalunya va deixar aquest dilluns sense efecte la resolució de la Generalitat que suspenia l’obertura de cinemes, espais esportius i gimnasos als municipis metropolitans afectats per les restriccions per prevenir contagis del coronavirus. El Tribunal especifica, però, que aquests establiments poden obrir “complint les mesures sanitàries” dictades pel PROCICAT.

El TSJC ha denegat, en canvi, la petició sol·licitada pels locals d’oci nocturn que pretenia que es suspenguessin  també de forma cautelar les restriccions que afecten a l’oci nocturn i activitats musicals.

La reunió de dilluns del PROCICAT ja va incorporar aquestes modificacions a la nova normativa que ha de publicar el DOGC i que afecta a diversos municipis del Baix Llobregat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here