Aquesta darrera setmana de juliol ja va començar la plantació de les soques de carxofera per la propera temporada de Carxofa Prat. Al llarg d’aquests dies, els pagesos de la Cooperativa recullen a primera hora del matí les soques que necessiten per les seves plantacions des d’un trailer provinent de Tudela. Cal recordar que la soca mare de la Carxofa Prat prové de la varietat de Tudela (Navarra) i que són les condicions del sòl del Delta del Llobregat les que aporten el sabor únic d’aquest producte emblemàtic.

Per la nova temporada de Carxofa Prat,els cooperativistes calculen plantar més de mig milió de soques de Carxofa, que començaran a donar fruit a partir de finals d’octubre. La darrera collita de Carxofa es va poder salvar gràcies a la campanya de conscienciació social #MengemCarxofa que va tirar endavant la Cooperativa, juntament amb el suport de l’Ajuntament del Prat.

És temps de melons i síndries del Prat

L’activitat al camp no s’atura. Les famílies pageses de la Cooperativa Agrícola del Prat continuen collint els conreus d’estiu com els tomàquets, les síndries i els melons. Amb les altes temperatures de juliol i agost, aquests productes assoleixen el seu millor sabor. Tots aquests productes estan disponibles a la botiga de Mercabarna i també a les botigues de les pròpies famílies pageses.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here