L’Ajuntament ultima un programa basat en les activitats mitjançant internet per evitar la propagació de la Covid-19 · La Festa Major se celebrarà del 13 al 16 d’agost

Castelldefels celebrarà la Festa Major d’Estiu, del 13 al 16 d’agost, d’una manera discreta. Per tal d’evitar al màxim la propagació de la Covid-19, i seguint en tot moment els criteris de no baixar la guardia, la Festa Major d’enguany donarà protagonisme als balcons i terrasses de la ciutat.

En aquest marc es convoca el Primer Concurs de decoració de terrasses, balcons i finestres de Castelldefels. A més d’evitar la propagació del coronavirus, l’objectiu és dinamitzar i implicar la ciutadania en la Festa Major i fomentar el sentiment de pertinença, amb una activitat col·lectiva i, a la vegada, respectant la distància personal.

Aquest concurs, que tindrà lloc entre els dies 7 i 16 d’agost, està organitzat per l’Agrupació de Cultura Popular, en col·laboració amb l’Ajuntament. El motiu, el tema o els materials amb els quals es realitzi la decoració de la terrassa, del balcó, o de la finestra será lliure. Es permès que sigui floral o de qualsevol altres tipus,  pot estar relacionat amb la Festa Major d’Estiu, o amb qualsevol altre motiu temàtic de caràcter artístic, excloent l’ús d’elements que utilitzin foc o elements pirotècnics. No podrá tenir cap propaganda, ni fer menció a cap empresa comercial, ni interesos particulars.

Per conèixer les bases i com fer la inscripció poden anar a la web de Castelldefels Cultura.

Prèviament, el 4 d’agost, es durà a terme el taller familiar Decorem el balcó (tallers per fer a casa). El taller donarà idees per a la decoració de la vostra Terrassa i /o balcó per a la Festa Major d’Estiu. L’activitat tindrà lloc a les 19 h pel canal de YouTube de Castelldefels TV

L’àrea de Cultura i Festes de l’Ajuntament està ultimant el contingut del programa d’activitats de la Festa Major 2020. Aquest any la majoria de les activitats programades es duran a terme de manera digital, a través d’internet per tal d’evitar les aglomeracions de persones.

Font: Aj. Casteldefels

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here