L’empresa Ortiz Construcciones y Proyectos ha sol·licitat la rescissió del contracte per fer les obres de millora de l’accessibilitat de l’estació de Rodalies de Molins de Rei (Baix Llobregat), que tenien un pressupost de poc més de 5 milions d’euros.

Renfe ha assegurat que ha fet tot el possible per poder realitzar aquestes obres però l’empresa adjudicatària “no ha tingut voluntat per fer-ho”, i ha “deixat tirats” els més de 10.000 viatgers diaris que utilitzaven l’estació.

El 16 de març passat es va signar l’acta d’inici d’obres i, “per raons alienes a l’operador”, la voluntat d’Ortiz “ha estat rescindir el contracte a base de diverses al·legacions a les que Renfe ha anat donant resposta”.

El 23 de març es va enviar un informe que donava resposta als requeriments presentats per l’empresa, que “vol abandonar unilateralment les obres previstes”.

“Malauradament, les actuacions no compliran els terminis previstos i Renfe està estudiant quina és la millor fórmula per endarrerir-les el mínim possible”, assegura la companyia ferroviària.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here