Les tasques alteraran l’horari del centre però de dilluns a divendres el centre es mantindrà obert els matins . Els serveis d’atenció a la salut sexual i reproductiva i d’odontologia es traslladen al CAP Gavà 2
Del 3 d’agost  al 7 de setembre, es realitzaran diverses obres d’adequació al Centre d’Atenció Primària  Gavà 1 (Riera de Sant Llorenç, s/n). La intervenció comportarà la reducció d’horaris i serveis del centre.Amb motiu dels treballs, el centre romandrà tancat a les tardes, de dilluns a divendres. Pel que fa als caps de setmana i festius, cal recordar que el punt d’atenció continuada del CAP 1 es manté tancat des de l’inici de la pandèmia. Els ciutadans s’han d’adreçar al CUAP de Castelldefels situat al carrer de Guillermo Marconi número 7, o si és necessari als hospitals de referència.

Els serveis d’Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva i d’Odontologia es traslladaran al CAP Bartomeu Fabrés i Anglada (Gavà 2), que no modifica l’horari.

La intervenció que es realitzarà correspon a la segona fase de l’adequació de les consultes i sala d’espera de la planta 1. La primera fase es va fer l’estiu passat.

Horaris d’estiu

  • CAP Gavà 1. Riera de Sant Llorenç, s/n

Juliol: de dilluns a diumenge de 8 a 20 hores

Agost: de dilluns a divendres de 8 a 15 hores

Del 3 d’agost al 7 de setembre: tardes de dilluns a divendres TANCAT.

Caps de setmana i festius TANCAT

  • CAP Dr. Bartomeu Fabrés i Anglada (Gavà 2). Riera de les Parets, 7

De dilluns a divendres de 8 a 20 hores

  • Fora d’aquest horari: trucar al 061 CatSalut Respon o adreçar-se al Centre d’atenció continuada i urgent CUAP El Castell a Castelldefels obert 24 hores.

Font: Aj. Gavà

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here